Son dakika... Ankara'daki sünger fabrikasındaki yangında can kaybı 3'e yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika... Ankara'daki sünger fabrikasındaki yangında can kaybı 3'e yükseldi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde dün yangın çıkan sünger fabrikasında 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Olayda can kaybı sayısı 3'e yükseldi.

Ankara’daki sanayi bölgesinde bulunan sünger fabrikasında çıkan yangında bilanço ağırlaşıyor. Yenimahalle ilçesi Batı Sitesi Mahallesi’nde bulunan GER-SAN Sanayi Sitesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmış, çok sayıda kişi dumandan etkilenmişti. Feci yangında muhasebe müdürü ve bir işçi hayatını kaybetmişti. Can kaybı sayısı 3'e yükseldi.

Son dakika... Ankara'daki sünger fabrikasındaki yangında can kaybı 3'e yükseldi

SÜNGER FABRİKASINDA YANGIN

Yangın, fabrika önündeki araçlara sıçraması sonucu alevler tüm binayı kaplamıştı. Dumandan etkilenen bir itfaiye eri hastaneye kaldırılmış, yangında muhasebe müdürü olarak çalışan Müge Çetin ile Safire Acem adlı işçi hayatını kaybetmişti. Soğutma çalışmaları sürerken iki kişinin cansız bedenlerine ulaşılmıştı. Yangın, itfaiyenin yaklaşık 3,5 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Yangının çıktığı esnada çalıştığını ifade eden Cüneyt Kandemir “Yangın çıkarken biz içerideydik zaten kalabalıktan dolayı dışarı çıktık. Bir anda parladı zaten süngerci orası. Biz onu görebildik sadece. Dışarıdan gördük olayı. Çok uzak yerlerden de görünüyordu” ifadelerini kullandı.

Fabrikada soğutma çalışması bugün de devam etti. Çalışmalar devam ederken 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...