Antakya şehir merkezinde yer alan lastik fabrikasında yangın çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Depremin en çok yıkım ve can kaybına sebep olduğu Hatay'da yürekler yine ağza geldi. Antakya şehir merkezinde yer alan lastik fabrikasında büyük yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin hızlı müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

Kahramanmaraş merkezli  7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en fazla etkilenen illerin başında Hatay yer aldı. Binlerce bina enkaza dönüştü, çok sayıda kişi canından oldu. En ağır yıkımlar ise Antakya ilesinde yaşandı, az önce bölgeden yangın haberi geldi. Antakya şehir merkezinden dumanlar yükseldi.

LASTİK FABRİKASI CAYIR CAYIR YANDI

Antakya merkezde  Küçükdalyan Mahallesi Yeşilova Caddesi üzerinde sebze meyve ihracatı yapan bir firmaya ait olduğu öğrenilen depoda yangın çıktı. Elektrik trafosunda başladığı iddia edilen ve fabrikadaki plastik kasaların tutuşmasıyla büyüyen yangın, kısa sürede tüm binayı sardı. Patlamaların da olduğu yangına ihbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda ekip müdahale etti. Yangın yaklaşık 2 saat süren müdahale sonrası kontrol altına alındı. Ekiplerin olay yerindeki soğutma çalışmaları devam ediyor.

(İHA)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...