Antalya'da bir anda oluşan hortum ortalığı savaş alanına çevirdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Antalya'da bir anda oluşan hortum ortalığı savaş alanına çevirdi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya kent merkezinde bir anda oluşan hortum bir butik işletmesinin önünü saniyeler içerisinde savaş alanına çevirdi. Rüzgar dolayısıyla askıda bulunan elbiseler ve diğer eşyalar sağa sola savruldu. Uçan şemsiye ise hafif ticari araca çarparak durdu.

Antalya’nın Alanya ilçesinde kent merkezinde bir anda oluşan hortum bir butik işletmesinin önünü saniyeler içerisinde savaş alanına çevirdi. Rüzgar dolayısıyla askıda bulunan elbiseler ve diğer eşyalar sağa sola savruldu. Uçan şemsiye ise hafif ticari araca çarparak durdu. O esnada aracın da hareket ettiği görüldü. Olay, bugün öğle saatlerinde Kızlarpınarı Mahallesi 1523 sokak üzerinde bulunan butik işletmesinin önünde meydana geldi.

ŞEMSİYE ARACA ÇARPTI

Aniden çıkan şiddetli rüzgar işletme önünü adeta savaş alanına çevirdi. Olayda askıda bulunan elbiseler sağa sola savrulurken, şemsiye ise uçarak park halindeki hafif ticari araca çarptı. Olayda hafif ticari aracın da hareket ettiği görüldü. Dışarı çıkan işletme sakinleri ise neye uğradıklarına şaşırdı.

Yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde elbise ve şemsiyenin saniyeler içerisinde uçtuğu görüldü. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...