Antalya'da cayır cayır yanan otomobilden çıkamadılar! Polonyalı çift feci şekilde can verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Trafikkazası, Alanya, Haber

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da trajik olay... Seyir halindeki bir araç refüje çarparak takla atarak alev alev yandı. Aracın içinde olan Polonyalı çift feci şekilde can verdi.

Trajik kaza, Antalya'nın Alanya ilçesinde Aydap mevkiinde akşam saatlerinde yaşandı. Polonyalı çiftin bulunduğu otomobil refüje çarparak takla attıktan sonra yanmaya başladı. 

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİLER

Araç takla attıktan sonra tekerlekleri üzerine düştü, çevredeki vatandaşların kazayı görüp yardıma koştu. Turistlerin araçtan çıkmak için kapıyı açtıkları anda büyük bir patlama yaşandı ve aracın alev aldı. 

Gövdesinin yarısı dışarıda bulunan yaşlı sürücü, patlamanın şiddetiyle şoka girdi, yardıma giden vatandaşların alevler nedeniyle araca yaklaşamadı. Araçtan çıkamayan sürücü ve yanındaki eşi yanarak feci şekilde can verdi. 

Antalya'da cayır cayır yanan otomobilden çıkamadılar! Polonyalı çift feci şekilde can verdi - 1. Resim

Kazada hayatını kaybeden Polonyalı turistlerin kimlikleri de belli oldu. Aracı Zbigniew Piotr Kurzepa’nın (59) kullandığı öğrenilirken, yanındaki yolcunun Magdalena Maria Kulik (47) olduğu belirlendi.

Antalya'da cayır cayır yanan otomobilden çıkamadılar! Polonyalı çift feci şekilde can verdi - 2. Resim

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...