Antalya’da operasyon: 31 gözaltı! Aralarında kamu görevlileri de var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Antalya’da operasyon: 31 gözaltı! Aralarında kamu görevlileri de var

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da kamuya ait arazileri sahte belge düzenleyerek sattıkları iddia edilen ve aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu şüpheliler gözaltına alındı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Antalya’da kamuya ait arazilerin vatandaşlara satıldığı ihbarı üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

4 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

ARALARINDA KAMU GÖREVLİLERİ DE VAR

Operasyonda aralarında kamu görevlilerin de bulunduğu 31 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin belediye personeli aracılığı ile belirledikleri kamuya ait arazide düzenleme yaparak suça konu araziyi kendilerininmiş gibi gösterdikleri, vatandaşlara zilliyetlik sorgu ekranından elde edilen fotoğraflarla güven sağladıkları ve müşteri ile birlikte daha önceden belirledikleri ve örgüte yardım ettiği ileri sürülen noter katibine gittikleri, son olarak da bu şekilde bir araziyi birden fazla kişiye bilişim siteminden değiştirerek kendilerininmiş gibi gösterip sattıkları öne sürüldü. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...