Antalya'da silahlı saldırı dehşeti! Yaralı haldeyken aracını kullandı, karakola sığındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Antalya'da silahlı saldırı dehşeti! Yaralı haldeyken aracını kullandı, karakola sığındı

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da otomobilindeyken silahlı saldırıya uğrayan adam yaralandı ve o halde aracını kullanarak polis karakoluna gitti. Yaralı, hastaneye kaldırılırken, onu vuran kişi ise kısa sürede yakalandı.

Aralarında alacak-verecek meselesi bulunan Ahmet Öztürk ile Özgür Y., Sanayi Mahallesi 2054 sokakta buluştu. Buluşma yerine otomobillerle gelen şahıslar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Özgür Y., tabanca ile Ahmet Öztürk’ün kullandığı otomobilin arkasından 2 el ateş etti.

YARALI HALDE ARACI KULLANMAYA DEVAM ETTİ

Mermilerden birisi otomobilin arka camına, diğeri sol arka kapısından içeri girerken, camdan giren mermi, koltuğun içerisinden geçtikten sonra Öztürk’ün sağ kolunun altından vücuduna girip çıktı. Yaralı vaziyette otomobili kullanmaya devam eden Öztürk, Cumhuriyet Polis Karakoluna gelirken, çağrılan ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ahmet Öztürk’ün verdiği bilgiler ve olayın gerçekleştiği yerin çevresindeki güvenlik kameralarından yola çıkarak Özgür Y.’yi, olayda kullanılan silahla birlikte yakaladı. Suçunu itiraf eden Özgür Y.'nin de Ahmet Öztürk ile aralarında alacak-verecek meselesi olduğunu söylediği bildirildi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...