Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria’nın ailesi kaza yaptı!4 yaşındaki oğlu ağır yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria’nın ailesi kaza yaptı!4 yaşındaki oğlu ağır yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya’daki trafik kazasında Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria'nın oğlu, kayınpederi ve kayınvalidesinin bulunduğu otomobil başka bir otomobille çarpıştı. Feci kazada Pereria'nın oğlu, kayınpederi ve kayınvalidesi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaralıları hastaneye kaldırdı ve Pereria'nın 4 yaşındaki oğlunun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu ailesinin bulunduğu otomobil kaza yaptı. Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesinde meydana gelen olayda  sürücünün kullandığı otomobil, Antalyaspor futbolcusu Brezilyalı Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti kontrolündeki plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Tilatti, eşi Alexandra Nardy ile futbolcu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi Pereira yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

4 YAŞINDAKİ OĞLUNUN DURUMU AĞIR

Kazayı öğrenen futbolcu Naldo ile Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, teknik heyet ve futbolcular Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne gelerek, yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Naldo'nun kayınvalidesi ve kayınpederinin durumunun iyiye gittiği, oğlu Davi'nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polisin kazayla ilgili incelemesi devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...