Ataşehir'de sabah saatlerinde panik anlar! Otomobil alev topuna döndü, sürücü son anda kurtuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ataşehir‘de bir araç seyir halinde ilerlerken bir anda yanmaya başladı. Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale gelirken sürücü ise son anda otomobili kenara çekerek indi. O anlar ise vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sabah trafiğinde alevlere teslim olan araç korkuttu. Ataşehir’de saat 07.30 sıralarında Ataşehir Bulvarı Caddesi üzerinde meydana geldi. Ali Kemal Solakoğlu yönetimindeki 34 EOD 700 plakalı Ford Escort marka otomobilin elektrik kontağı sebebiyle motor kısmında yanma başladı. Durumu fark eden sürücü, otomobili kenara çekti ve araçtan indi.

İhbar üzerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Araç sahibi yangının elektrik kontağından çıktığını söyledi. Ekiplerin kısa sürede söndürdüğü yangında araç kullanılamaz hale geldi.

'AYAĞIMIN ALTINDAN DUMANLAR GELMEYE BAŞLADI'

Otomobil sahibi Ali Kemal Solakoğlu, “Sol ön kabloların oradan başladığını tahmin ediyorum. Çünkü, içeriye aşağıdan duman geliyordu. Ayağımın altından daha çok duman gelmeye başladı. Baktığımda kablolar eriyip damlıyor. Biraz gerisi kalabalık olduğu için buraya geldim. Aşağıya indi alev yükseldi. O sırada itfaiyeyi aradım” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...