Avcılar’da doktor cinayeti! Otel odasına gelen şüpheli silahla saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Avcılar’da doktor cinayeti! Otel odasına gelen şüpheli silahla saldırdı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Op. Dr. İbrahim Karahan İstanbul Avcılar’da otel odasında yabancı uyruklu kadınla birlikteyken odaya sonradan gelen bir şüpheli şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenilen şahsın kaçtığı kiralık arabanın plakasını tespit eden polis, konum takip sistemi üzerinden aracı Ataköy’de bularak şüpheliyi ve kadını silahla birlikte yakaladı. gözaltına alınan kadın ve adam sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Dün akşam saatlerinde Avcılar Üniversite Mahallesi’nde bulunan bir otelde yaşanan olayda iddiaya göre bir otel odasında yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kadınla kalan Op. Dr. İbrahim Karahan’ın odasına kadının tanıdığı olduğu söylenilen A.A.K. isimli bir şahıs çıktı.

Doktor ve şahıs arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Tartışma, bir anda kavgaya dönüşünce şüpheli şahıs, yanında getirdiği silahı doktora ateşledi.

POLİS KONUMUNU TAKİP EDEREK BULDU

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre şüpheli şahıs, kiralık aracıyla odada bulunan D.B. isimli yabancı uyruklu kadını da alarak olay yerinden kaçtı.Otel çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, doktor Karahan’ı hastaneye kaldırdı. Karahan’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

SALDIRGAN VE KADIN GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri olay sonrası kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerasını inceleyen polis şüpheli A.A.K.’nın kaçtığı aracın plakasını tespit etti. Aracın kiralık olduğu anlaşılınca konum takip sistemi üzerinden takip edildi. Konumu Bakırköy Ataköy’de bulan polis, şüpheli A.A.K.'yı ve kadın D.D.'yi gözaltına aldı. Şahısın olayda kullandığı değerlendirilen silah ise araç içerisinde bulundu.

OTELDEN KAÇTIKLARI ANLAR KAMERADA

Polisin konuyla ilgili incelemeleri devam ederken Doktor Karahan’ın cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan kadın ve adam Avcılar Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan şahısların otelden kaçtıkları ana ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...