AVM'de dehşet! Balkondan düşen tıp öğrencisi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
AVM'de dehşet! Balkondan düşen tıp öğrencisi hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kan donduran olay İstanbul'un en popüler AVM'lerinden birinde yaşandı. Tıp öğrencisi olduğu öğrenilen bir genç AVM'nin balkonundan aşağıya düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının anlattıkları ise kafa karıştırdı.

Nişantaşı'ndaki bir AVM'de dehşet dolu anlar yaşandı. İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi C.D, AVM'nin en üst katındaki balkondan yola düştü. Ağır yaralanan 23 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  Olay, City's Nişantaşı AVM'de saat 16.00 sıralarında yaşandı. Yemek katının balkonuna çıkan bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle metrelerce yükseklikten AVM'nin tabelasının üstüne ardından da yola düştü. Çevredekiler durumu anında yetkililere haber verirken olay yerinde korku dolu anlar yaşandı.

AVM'de dehşet! Balkondan düşen tıp öğrencisi hayatını kaybetti

ÖLEN GENCİN TIP ÖĞRENCİSİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevreyi güvenlik şeridiyle kapatırken, AVM'ye girişlere bir süre izin verilmedi. İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen genç kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalalere rağmen kurtarılamadı.

AVM'de dehşet! Balkondan düşen tıp öğrencisi hayatını kaybetti

GÖRDÜ TANIĞI: HİÇ DÜŞÜNMEDEN ATLADI

Gencin son anlarını gördüğünü söyleyen Halil Nehir isimli vatandaş, “Yukarıda alışverişe çıktım, bir şeyler alacaktım. Önümde biri kafasını sallayarak yemek katına çıktı. Önümde gidiyordu. Ben de balkona gideyim dedim. O da balkona gitti ve direkt atladı hiç düşünmeden" dedi.

AVM'de dehşet! Balkondan düşen tıp öğrencisi hayatını kaybetti

"ÖNCE TABELAYA ARDINDAN YERE DÜŞTÜ"

Olayın bir başka tanığı olan Mekan Çelik ise, “Dükkanın önündeydim, sandalyede oturuyordum. Arkadaşlarla sohbet ediyorduk. Yukarıda birdenbire mont gibi bir şey düştü. Baktım bir çocuk aşağı düştü. Önce tabelanın üstüne, oradan da aşağı düştü. Belki bir şey yaparız diye herkes başına toplandı” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...