Aydın'da iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı, 1 ağır 3 kişi yaralandı! Kaza anı kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aydın’da feci kaza! İki motosikletin kafa kafaya çarpıştı, 1’i ağır 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken olay anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde iki motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu meydan gelen kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Kaza, İkiçeşmelik Mahallesi Güneş Sokak üzerinde saat 22.00 sırlarında yaşandı. Bir inşaatta işçi olarak çalışan S.B. motosikletiyle evine giderken, H.B.K. (15) yönetimindeki motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Savrulan motosikletlerden düşen S.B., H.B.K. ve Y.K. (15) kişi yaralandı.

1'İ AĞIR 3 KİŞİ YARALANDI

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalelerini yaparak ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu ağır olan S.B., Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları kayıtlarına yansırken, görüntülerde iki motosikletin kafa kafaya çarpışma anı ve sonrasında motosikletlerde bulunan şahısların savrularak düşmeleri yer alıyor.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...