Aziz Yeniay o anları anlattı: Bana yapılan planlı bir terör saldırısıdır

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aziz Yeniay o anları anlattı: Bana yapılan planlı bir terör saldırısıdır

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay, uğradığı saldırıya dair açıklamalarda bulundu. Yeniay, "Bana yapılan planlı bir terör saldırısıdır" dedi.

MAHMUT ÖZAY'IN HABERİ - AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışması yaptığı sırada gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili Adliye’ye sevk edilen 26 kişiden 16’sı tutuklandı. Kamuoyunda çok tartışılan saldırı sonrası Aziz Yeniay, yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Yeniay, olaydan bir gün önce cami çıkışında yanına gelen bir vatandaşın kendisine yönelik yapılacak bir saldırıya karşı uyarılarda bulunduğunu anlattı.

"PLANLI BİR TERÖR SALDIRISI"

Aziz Yeniay şunları söyledi: Çok açık söylüyorum. Bu planlı bir terör saldırısıdır. Organize suç örgütü girişimidir. Ancak seçildiği yer seçildiği mekân zaman dilimi belki de hedef şaşırtmak da isteyen bir görüntü arz ediyor olabilir. Bütün bunların hepsi şu anda savcılığımız ve emniyet müdürlüğümüz tarafından titizlikle incelenmekte. Hiç kimseyle husumetim ve alacak verecek davam yok. Saldırı sonrası hemen siyasi figürler, peş peşe açıklama yaptılar. Efendim bu olay siyasi bir olay değildir. Başta İstanbul’u yöneten şahsiyet dâhil olmak üzere bu kadar kısa süre içerisinde sizleri kim aradı da bu eylemin gerçekleştirdiği noktasında bilgi sahibi olup böyle bir kanaate ulaştı. Ya da kimler bu bilgiyi kendisinde sufle etti. Arkadaşlar bir tiyatro oynanıyor. Bu tiyatro terörle oynanıyor. Çok tehlikeli araçlar kullanılıyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...