Bakan Çavuşoğlu oyunu kullandı: Pusulayı zarfa zor sığdırdım

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Oyunu Antalya’nın Alanya ilçesinde kullanan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ülkedeki seçim atmosferine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Siyasi partilerin olduğu pusulayı zarfa zor sığdırdım, katla katla bitmedi” yorumunu yapan Çavuşoğlu, “milletimizin ferasetine güveniyoruz” vurgusunu yaptı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Antalya'nın Alanya ilçesinde oyunu kullandı.

Antalya'dan AK Parti milletvekili adayı olan Çavuşoğlu, eşi Hülya Çavuşoğlu ile oyunu kullanmak için Alanya ilçesi Türkler Mahallesi'ndeki Ayşen Cengiz Urfalıoğlu İlkokulu'na geldi.

İhlas Haber Ajansı, 2333 numaralı sandıkta oyunu kullanan Çavuşoğlu’nun “yurt içinde ve dışında vatandaşların kullandıkları oyların vatana, millete huzur, istikrar, barış ve daha güçlü bir Türkiye için hayırlara vesile olmasını diliyorum” sözlerini aktardı.

Bakan Çavuşoğlu oyunu kullandı: Pusulayı zarfa zor sığdırdım

ÇAVUŞOĞLU'NUN SEÇİM PUSULASI YORUMU

Milletvekili seçimi pusulasının çok uzun olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, “Zarfa zor sığdı. Katla katla bitmedi. Tabii demokratik bir ülkeyiz. Birçok siyasi parti var. Birçok siyasi parti seçim öncesi gerekli kriterleri yerine getirerek seçime katılma hakkı elde etmiş. Dolayısıyla liste bayağı uzundu. Gelecek sefere herhalde daha büyük bir zarf ayarlanması gerekir” ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar siyasetçilerin her şeyi söylediğini belirten Çavuşoğlu, "Bazen söylenmesi gerekeni söyledik. Bazen belki daha fazlasını söyledik. Ama bugün söz millette. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyoruz. Ve milletimizin ferasetine güveniyoruz. Hayırlı uğurlu olsun tekrar" diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...