Bakan Koca duyurdu: Bursa'da doktoru döven saldırgan tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Bakan Koca duyurdu: Bursa'da doktoru döven saldırgan tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

Bursa Şehir Hastanesi’nde görev yapan Uzm. Dr. Nihan Alkış bir hasta yakını tarafından darp edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saldırganın tutuklandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Sağlık çalışanlarına şiddette her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak Bursa Şehir Hastanesi’nde çalışan Uzm. Dr. Nihan Alkış bir hasta yakını taradından yumruklu saldırıya uğradı. Olay, 30 Ekim Pazartesi günü Bursa Şehir Hastanesi’nde gerçekleşti.

HASTA MUAYENE EDEN DOKTORUN ODASINA DALDI

Doktor Alkış, hastasını muayene ettiği esnada odasına giren bir kişi başka bir doktorun odasını sordu. Nihan Alkış da doktorun hangi poliklinikte görev yaptığını bilmediğini söyleyince ortalık karıştı. Zanlı bir anda hakaretler savurmaya başladı. Doktor ise öfkeli adamın odasından çıkmasını istedi. Bunun üzerine doktorun üzerine yürüyen zanlı yumruk atmaya başladı. Saldırgan hastane polisi tarafından gözaltına alınırken, kanlar içinde yerde kalan doktor ise çalıştığı hastanenin acil servisine kaldırıldı.

BAKAN KOCA DUYURDU: TUTUKLANDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 30 Ekim'de meydana gelen şiddet olayında hekimi darbeden, polis tarafından gözaltına alınan hasta yakınının çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandığını belirtti. Koca, "Adalete güveniyoruz. Saldırganın başkalarına ders olacak bir cezaya çarptırılacağına inancımız tam." ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...