Bakan Özhaseki hedefi yineledi: Kaba inşaatı biten deprem konutlarını paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Özhaseki hedefi yineledi: Kaba inşaatı biten deprem konutlarını paylaştı

GÜNDEM Haberleri

6 Şubat’ta meydana gelen depremin yaraları sarılmaya devam ederken Bakan Özhaseki’den bölgeye yapılacak yeni konutlarla ilgili bir açıklama yaptı. Deprem konutlarındaki hedefi yinelen Bakan Özhaseki, “Sağlam ve güvenli yuvaları en kısa zamanda teslim edeceğiz” dedi. Bakan Özhaseki’nin kaba inşaatı biten konutlarla ilgili paylaşımı dikkat çekti.

Türkiye, Şubat ayında Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki şiddetli depremle sarsıldı. Depremin üzerinden yaklaşık 6 gibi ay süre geçerken 11 ildeki fiziki yaralar günden güne kapatılmaya devam ediyor. Geçici barınma konusunda epey bir mesafe kat edilirken kalıcı konutların inşaatları da hızla sürüyor.

BAKAN ÖZHASEKİ: EN KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ

Konuya ilişkin yeni bir açıklama yapan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, konutların en kısa sürede tamamlanıp hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bakan Özhaseki, "Depremzede kardeşlerimiz hiç merak etmesinler. Sağlam ve güvenli yuvalarını en kısa sürede inşa ederek onlara teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Özhaseki, paylaşımında şunları ifade etti;

Depremden en çok etkilenen ilçelerimizden Nurdağı'nda konutlarımız hızla yükseliyor.

Nurdağı'nda yapmayı planladığımız 400'ü köy evi olmak üzere toplam 2.909konutumuzun inşasını hızla sürdürüyoruz.

"HİÇ MERAK ETMESİNLER"

Bölgenin yöresel mimarisine uygun olarak yaptığımız, 26 bloktan oluşan 456 konutumuzun ise kaba inşaatını tamamladık.

Depremzede kardeşlerimiz hiç merak etmesinler. Sağlam ve güvenli yuvalarını en kısa sürede inşa ederek onlara teslim edeceğiz.

https://twitter.com/mehmetozhaseki/status/1679397757256179712?s=20

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...