Bakırköy'de yayalara yol vermeyen sürücülere ceza yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bakırköy'de yayalara yol vermeyen sürücülere ceza yağdı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bakırköy’de yayalara yol vermeyen sürücülere yönelik drone destekli denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde yayalara yol vermediği tespit edilen 5 sürücüye 10 bin 846 TL ceza kesildi.

Bakırköy’de yayalara yol vermeyen sürücüler yapılan denetimlerle ceza yağmuruna tutuldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bakırköy İncirli Caddesi’nde yayalara yol vermeyen sürücülere yönelik drone destekli denetim gerçekleştirildi.

5 SÜRÜCÜYE 10 BİN TL CEZA

Uygulamada, yayalara geçiş hakkı tanımayan sürücüler dronla tek tek tespit edildi. Daha sonra bekleme noktasındaki ekipler tarafından durdurulan araçlara cezai işlem uygulandı. Yayalara geçit üstünlüğü tanımayan 5 sürücüye 9 bin 895 TL ve muayenesi olmayan bir araca da 951 TL olmak üzere 10 bin 846 TL cezai işlem uygulandı.

'UYGULAMADAN MEMNUNUZ'

Yayaya yol vermediği için cezai işlem uygulanan sürücü Ali Adakçı “Ben yaya geçidinde kimseyi göremedim. Beyefendi dronla takip edildiğini söylüyor. Uygulamadan memnunuz. Herkes kurallara uyacak tabi” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...