Barış Pınarı'nda teröre demir yumruk! 2 PKK'lı terörist etkisiz

Düzenleyen:
Barış Pınarı'nda teröre demir yumruk! 2 PKK'lı terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Terörle mücadele Türkiye azim ve kararlılıkla ilerliyor. Kahraman Mehmetçik özellikle operasyon bölgelerinde hain ve bölücü terör örgütü PKK ve türevlerine göz açtırmadan hem farbe vuuryor hem de teröristleri tek tek etkisiz hale getiriyor. Teröre darbe vurulan yer bu kez Barış Pınarı bölgesi oldu.

Milli Savunma BakanlığıBarış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlık konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Kahraman Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...