Bartın'da lise öğrencileri gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelik oldu: Valilikten açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bartın'da lise öğrencileri gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelik oldu: Valilikten açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bartın'da okul çevresinde bulunan bir işletmeden yemek yiyen 25 lise öğrencisi bir süre sonra rahatsızlanarak hastanelik oldu. Tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken konuyla ilgili Bartın Valiliği'nden yapılan açıklamada "İlimiz genelindeki tüm okullarımızda yemekhane, kantin vb. beslenme alanlarında denetimlerimiz düzenli olarak yapılmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Okul çevresindeki işletmeden yemek yiyen lise öğrencisi bir süre sonra rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldılar. Hastanelik olan 25 öğrenciden 17'si başvurdukları hastanede ayakta tedavileri tamamlanarak taburcu edildi.

VALİLİKTEN DENETİM AÇIKLAMASI

Konuyla iligli Bartın Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesinde eğitim gören ve okul çevresinde bulunan bir işletmeden yedikleri yemek sebebiyle rahatsızlanan 25 öğrenciden 17'si başvurdukları hastanede ayakta tedavileri tamamlanarak taburcu edilmiş, 8 öğrenci ise raporlu olarak evlerinde istirahat etmekte olup tüm öğrencilerimizin genel sağlık durumu iyidir. İlimiz genelindeki tüm okullarımızda yemekhane, kantin vb. beslenme alanlarında denetimlerimiz düzenli olarak yapılmaktadır" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...