Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturması! 3 isim serbest bırakıldı

Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturması! 3 isim serbest bırakıldı

Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan ve itirafçı olan MHP eski Bayrampaşa İlçe Yönetim Kurulu üyesi Emin Sönmez, CHP Meclis üyesi Öztürk Hocaoğlu ve iş adamı Aslan Bulut tahliye edildi.

Kaydet
a- | +A

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Bayrampaşa Belediyesine yönelik başlatılan soruşturma devam ediyor.

ÖNERİLEN HABERLER
AK Parti
GÜNDEM

AK Parti'ye geçeceği iddia edilmişti! CHP'li Burcu Köksal, Togg satın aldı

Belediye Başkanı Hasan Mutlu'nun da aralarında olduğu kişiler, geçtiğimiz eylülde gözaltına alınmış ardından sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

İTİRAFÇI 3 İSİM TAHLİYE EDİLDİ

Bayrampaşa Belediyesi yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklu bulunan MHP eski Bayrampaşa İlçe Yönetim Kurulu üyesi Emin Sönmez, CHP Meclis üyesi Öztürk Hocaoğlu ve iş adamı Aslan Bulut, "etkin pişmanlık" hükümlerinden faydalanarak tahliye edildi.

Sönmez, hakkındaki iddiaların ardından kesin ihtaç talebiyle disipline sevk edilmiş ve MHP ile ilişiği kesilmişti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.