Beşiktaş'ta motosiklet alevlere teslim oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta motosiklet alevlere teslim oldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Beşiktaş'ta seyir halindeki bir motosiklet bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alev alev yanan motosiklet itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Beşiktaş Kadırgalar Caddesi’nde seyir halindeki motosiklet alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen motosiklet kullanılamaz hale geldi. O anları vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

BİLİNMEYEN BİR NEDENLE YANMAYA BAŞLADI

Yangın, saat 23.00 sıralarında Beşiktaş Vişnezade Mahallesi Kadırgalar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde seyir halinde olan motosiklet henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.

İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Sürücüsünün haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan motosiklete müdahale etti. İtfaiye ekiplerince söndürülün yangında motosiklet adeta küle dönerken sürücü yara almadan kurtuldu.

Beşiktaş'ta motosiklet alevlere teslim oldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...