Beylikdüzü'nde öğrencisini kitapla döven öğretmen serbest kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Beylikdüzü'nde öğrencisini kitapla döven öğretmen serbest kaldı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Beylikdüzü'nde edebiyat öğretmeni, lise öğrencisini 'gürültü yaptığı' gerekçesiyle kitapla dövmüş, skandal görüntülerin ardından öğretmen hakkında soruşturma başlatılmıştı. Bu defa dayak yiyen öğrencinin abisi, okulu basıp öğretmeni dövüdü. İkili önce gözaltına alındı, ardından adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Beylikdüzü'de bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. 'Gürültü yaptığı' gerekçesiyle 9'uncu sınıf öğrencisi Y. E.'yi uyaran öğretmen daha sonra sinirlerine hakim olamayarak öğrenciyi kitapla darp etti.

ÖĞRENCİNİN ABİSİ ÖĞRETMENİ DÖVDÜ

Olayı öğrenen öğrencinin ağabeyi İ.E de kardeşiyle okula giderek öğretmen M.Ş.B.'yi darp etti. Öğretmenin sol el bileğinde kırık oluştuğu belirlendi.

Haklarında müşteki şüpheli olarak işlem yapılan M.Ş.B. ile İ.E, Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

İKİSİ DE SERBEST KALDI

Birbirinden şikayetçi olmayan M.Ş.B. ve İ.E, Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Öte yandan öğrencisini kitapla darp eden öğretmen hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.


Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...