Vatandaşlar şaşkın! Bir günde mevsim değişti: Kavurucu sıcaklar yerini sağanağa bıraktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'u haftalardır etkisi altına alan rekor sıcaklar nedeniyle dün termometreler 41 dereceyi görmüştü. Bugün ise aniden yaşanan sıcaklık düşüşüyle sağanak yağış başladı. Hızla değişen hava durumuna hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı.

El Nino'nun etkisiyle aşırı sıcaklar avrupayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Türkiye genelinde de hissedilen sıcak havanın ne zaman son bulacağı merak konusuydu. Bugün İstanbul'da haftalardır yaşanan kavurucu sıcakların ardından aniden bastıran sağanak yağış vatandaşları şaşkınlığa uğrattı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre,İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağış kısa süreli etkili oldu. Biir anda bastıran yağış sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı.

İstanbul’da dün etkili olan rekor sıcaklıklar bugünden itibaren yerini serin bir havaya bırakmıştı. Akşam saatlerinde ise Kağıthane’de bir anda bastıran sağanak yağış kısa süreli etkili oldu. Ana caddelerin bazı yerlerinde ise su birikintileri oluşurken, sağanak yağış yerini kısa sürede serin ve bulutlu havaya bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...