Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bir taraftara peruk giydirip tehdit eden Fenerbahçe tribün lideri Cem Gölbaşı tutuklandı

Fenerbahçeli taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler Derneği'nin (GFB) lideri Cem Gölbaşı ve beraberindeki 4 kişi tutuklandı. Gölbaşı ve beraberindeki 7 kişi kendisiyle dalga geçen bir kişiyi peruk giydirip tehdit ettiği, arabasına ve telefonuna el koyduğu iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Kaydet
|

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 7 kişiden aralarında Fenerbahçe tribün lideri Cem Gölbaşı'nın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Fenerbahçe tribün lideri Cem Gölbaşı gözaltına alındı! Olay video sonrası gündeme gelmişti... - 1. Resim
Başlık ResmiFenerbahçe tribün lideri Cem Gölbaşı gözaltına alındı! Olay video sonrası gündeme gelmişti... - 1. Resim

Fenerbahçeli taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler Derneği'nin (GFB) lideri Cem Gölbaşı ve 6 kişinin sosyal medyada paylaştıkları video üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenlenen operasyonda 7 kişiyi ‘gasp’, ‘yağma’, ‘eziyet etme’, ‘özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme’ ve ‘cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından gözaltına almıştı. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Bir taraftara peruk giydirip tehdit eden Fenerbahçe tribün lideri Cem Gölbaşı tutuklandı - 2. Resim
Başlık ResmiBir taraftara peruk giydirip tehdit eden Fenerbahçe tribün lideri Cem Gölbaşı tutuklandı - 2. Resim

Şüphelilerden savcılık ifadelerinin ardından Cem Gölbaşı, İ.A., S.Ş, Ş.B. ve U.Ö. tutuklanma talebiyle, şüpheli H.M.Ş. ve Y.A. ise adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mahkemede ifadeleri alınan şüphelilerden Cem Gölbaşı, İ.A., S.Ş., Ş.B. ve U.Ö., "birden fazla kişi ile iş yerinden yağma", "eziyet etme", "özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek", "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı. Şüpheli H.M.Ş. ve Y.A. hakkında ise "birden fazla kişi ile tehdit" suçundan adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.

BAKMADAN GEÇME
Jose Mourinho
HABER

Jose Mourinho'nun derbi isyanı sürüyor! Instagram'dan o anları paylaştı

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.