Bodrum'da feci kaza! 12 yaşındaki Ali Kerim Acar hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bodrum'da feci kaza! 12 yaşındaki Ali Kerim Acar hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Muğla Bodrum'da yolun karşısına geçmeye çalışan 12 yaşındaki Ali Kerim Acar'a motosiklet çarptı. Kafasını araca vuran çocuk ağır yaralandı. Acar, hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü ise tutuklandı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosikletin çarptığı 12 yaşındaki çocuk, başını yol kenarında park halindeki kamyonete vurdu. Ağır şekilde yaralanan çocuk, yaşam savaşını kaybederken motosiklet sürücüsü tutuklandı.

Muğla’nın Bodrum ilçesi Konacık Atatürk Bulvarı’nda feci bir kaza gerçekleşti. Turgutreis istikametine seyreden motosiklet, Yeni Devlet Hastanesi Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan 12 yaşındaki Ali Kerim Acar’a çarptı. Yol kenarına savrulan çocuk, başını park halindeki kamyonete vurdu. Devrilen motosiklet ise önündeki otomobile çarparak durabildi.

Vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Durumu ağır olan Acar, ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’ne götürülmek için ambulansla yola çıkarıldı. Ancak Ali Kerim Acar, yolda hayatını kaybetti. Çocuğun cenazesi Turgutreis’te toprağa verilecek.

Hafif yaralanan motosiklet sürücüsü ise gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...