Bosna Hersek’te 2’si Türk 3 kişiyi öldüren katile mezar yeri verilmedi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bosna Hersek’te 2’si Türk 3 kişiyi öldüren katile mezar yeri verilmedi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bosna Hersek’te ikisi Türk 3 kişiyi öldüren Nermin Sulejmanovic’in cesedine kimse mezar yeri vermedi. Azılı katilin cesede 3 aydır morgda bekletiliyor.

Bosna Hersek’in Gradacac şehrinde ağustos ayında canlı yayında ayrı kaldığı eşi ve 2 Türk vatandaşını öldüren katil yakalanmamak için intihar etti. 3 kişiyi öldüren katilin cesedi kimse mezar yeri vermediği için dondurucuda kaldı. 

MUHAFAZASI İÇİN ŞİMDİYE KADAR 500 EURO HARCANDİ

Cenaze hizmetleri firması müdürü Faruk Latifagic, Sulejmanovic’in yakınlarının aylardır mezar yeri aradığını ancak hiçbir yerden olumlu yanıt alamadıklarını söyledi. Cenazenin dondurucuda muhafazası için şu ana kadar bin 500 euro harcandığına dikkat çeken Latifagic, “Şehir yönetimi, tüm harcamaları karşılamaya hazır. Ancak kimse mezar yeri vermiyor. Bu nedenle de defin işlemi henüz gerçekleştirilemedi. Defin izni mevcut ancak mezar yeri olmadığı sürece her şey beklemede kaldı. Yapılacak bir şey yok, prosedür böyle” diye konuştu.

ETRAFA ATEŞ AÇMIŞTI

Gradacac’ta fitness antrenörlüğü yapan Nermin Sulejmanovic, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak eski eşi N.H.'yi silahıyla vurmuş, sonrasında etrafa ateş açmıştı. Sulejamnovic'in ateş açması sonucu vurulan Önder Cengiz ve 23 yaşındaki oğlu Denis Cengiz de hayatını kaybetmişti. Polisten kaçarken ateş etmeye devam eden Sulejmanovic, yakalanmamak için intihar etmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...