Burdur'da kadın cinayeti: Önce silahla vurdu, sonra bıçakladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Burdur'da kadın cinayeti: Önce silahla vurdu, sonra bıçakladı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Burdur’da boşandığı eşinin kaldığı otele giden adam dehşet saçtı. Önce silahla vurulan sonra bıçaklanan talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede can verdi. Katilin ise bir hafta önce cezaevinden izinli olarak çıktığı ve şu anda kayıplara karıştığı öğrenildi.

Burdur'da bir kişi boşandığı eşini kaldığı otelde öldürdü. Kan donduran olay, sabah saatlerinde Çavdır ilçesindeki bir otelde yaşandı.

HEM SİLAHLA VURDU HEM DE BIÇAKLADI

Kocası T.Y.'den (45)  14 Ocak'ta boşanan ve gece kulübünde çalışan Özlem Şımarık (28) otelde yaşamaya başladı. Özlem'in gece kulübünde çalışmasını istemeyen T.Y., otele gelip tartışmaya başladı. Öfkeli şahıs yanında getirdiği av tüfeği ile genç kadını vurduktan sonra bıçaklamaya başladı. 

GERİDE 2 ÇOCUK KALDI

Katil olayın ardından kaçarken yaralı kadın ise olay yerine gelen sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırıldı. 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen Özlem Şımarık hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

CEZAEVİNDEN İZİN ALIP ÇIKMIŞ

Katil T.Y.’nin kasten yaralama suçundan cezaevinde olduğu ve 1 hafta önce cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...