Burdur’da sokak köpeği terörü! Üniversite öğrencisi dehşeti yaşadı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Burdur’da sokak köpeği terörü! Üniversite öğrencisi dehşeti yaşadı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

 Son günlerde artan köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Burdur’da yürüyüş yaparken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan üniversite öğrencisi yaralandı.

Sokak köpeği terörü devam ediyor. Her geçen gün vatandaşlara dehşeti yaşayatan sokak köpeklerinin saldırılarından biri de Burdur'da yaşandı.  Edinilen bilgilere göre, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde eğitim gören ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait yurtta kalan Şevvalnur T. (19), Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yurdun alt tarafında bulunan sokakta yürüyüş yaptığı esnada sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

 Genç kızın 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Şevvalnur T. ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağ kalçasından yaralanan genç kız, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...