Çay ocağındaki cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri kan dondurdu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Adana Yüreğir Otogarı'nda gerçekleşen cinayetin kan donduran kamera görüntüleri ortaya çıktı. Önce birlikte oturup sohbet eden şahıslar bir anda Göksel Onmaz'ı çapraz ateşe tuttular. Dada sonra olay yerinden kaçan şahıslar yapılan baskınla yakalandı. Korkunç cinayeti işleyen ve yanında bulunan 7 kişi de mahkeme tarafından tutuklandı.

Adana Yüreğir Otogarı'nda gerçekleşen cinayetin kamera görüntüleri görenleri dehşete düşürdü.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Adana’da çay ocağında bir kişinin öldürülmesinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. Olaya karıştığı öne sürülen 7 şüpheli tutuklanmıştı.

ÇAPRAZ ATEŞE TUTTULAR

Edinilen bilgiye göre olay, 12 Temmuz günü saat 15.30 sıralarında Yüreğir ilçesindeki Yüreğir Otogarı’nda meydana geldi. Otogarda değnekçi olarak çalışan Göksel Onmaz (56), çay ocağında oturduğu sırada yanına daha önceden husumetli olduğu Vural Çural G. (31) ile 6 arkadaşı geldi. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce; Vural Çural G.’nin arkadaşları Hayrettin K. (26), Oğuzhan B. (25), Yusuf Z. (21), Onmaz’a tabancalarla ateş açtı. Onmaz, göğüs, boyun ve başına isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheliler ise otogardan kaçarak, izlerini kaybettirdi. Bu dehşet anlarının güvenlik kamerası ortaya çıktı. Şahısların önce oturup konuştukları daha sonra tartışma çıkınca çapraz ateşe tutup Onmaz’ı vurdukları görüldü.

ZANLILAR TUTUKLANDI

Olayın ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Onmaz’a ateş ettiği öne sürülen 3 şahsın Ceyhan ilçesine kaçtıklarını belirlemiş, kavgaya karışan Vural Çural G., arkadaşları Fırat Ş. (21), Muhammet K. (22) ile Cengiz A.’yı (32) ise Yüreğir Levent Mahallesi’ndeki bir evde saklandıkları adreste yakalamıştı. 7 zanlı da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...