Cezaevinde yüzlerce avukatla görüşme yapmasıyla gündeme gelmişti! Adnan Oktar dün gece sevk edildi...

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
Cezaevinde yüzlerce avukatla görüşme yapmasıyla gündeme gelmişti! Adnan Oktar dün gece sevk edildi...

Gündem Haberleri  / Ajanslar

Suç örgütü lideri Adnan Oktar tutuklu bulunduğu Erzurum Dumlu Cezaevi'nden Van Başkale Cezaevi'ne sevk edildi. Oktar'ın Silivri Cezaevi'nde bulunduğu sırada da çok sayıda genç kadın avukat ile görüştüğü tespit edilmişti.

Silahlı suç örgütü yöneticisi Adnan Oktar 11 Temmuz 2018'de beraberindeki 176 kişi ile "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "çocukların cinsel istismarı", "cinsel saldırı" ve "siyasi ve askeri casusluk" dâhil birçok suç iddiasıyla gözaltına alınmış ve Oktar 18 Temmuz 2018'de çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı. Silivri Cezaevi'ne konan Oktar burada bir süre kalmıştı. 

Daha sonra yargılandığı İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nce hapse mahkum olan ve 11 Ocak 2021'de görülen duruşmada 1075 yıl 3 ay hapis cezası verilen Oktar, Edirne Cezaevi'ne konuldu. Burada da bir süre kalan Adnan Oktar Edirne Cezaevi'nden alınarak Erzurum Dumlu Cezaevi'ne konuldu.

CEZAEVİ DEĞİŞTİ

Sabah'ta yer alan habere göre, burada kaldığı sırada hakkında birçok genç kadın avukatla görüştüğüne ilişkin iddialar bulunan Adnan Oktar son olarak dün gece Van Başkale Cezaevi'ne sevk edildi. Bugün Van Başkale Cezaevi'ne giriş yapan Oktar yeni koğuşuna konuldu.

Adnan Oktar'ın Dumlu Cezaevi'nde bulunduğu sırada Adalet Bakanlığı Müfettişlerinin cezaevinde inceleme yaptıkları öğrenildi. Oktar'ın Silivri Cezaevi'nde bulunduğu sırada da çok sayıda genç kadın avukat ile görüştüğü tespit edilmişti.

 

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...