CHP'nin gazetesinde deprem! O isim görevden alındı

CHP'nin gazetesinde deprem! O isim görevden alındı
Başlık ResmiCHP'nin gazetesinde deprem! O isim görevden alindi

CHP milletvekili Durdu Özbolat'ın sahibi olduğu Yurt Gazetesi'nde bomba bir gelişme yaşandı.

Kaydet
|
Milliyet Gazetesi yayın yönetmenliğinden ayrıldıktan sonra büyük umutlarla Yurt Gazetesi'ne transfer edilen ve gazeteye Genel Yayın Yönetmeni yapılan Derya Sazak görevden alındı. Turktime'ın edindiği bilgilere göre Sazak'ın yerine Merdan Yanardağ geçirilecek.

Turktime'dan Ersin Tokgöz'ün haberine göre Merdan Yanardağ henüz görevine başlamadı ancak gazeteyi nasıl yöneteceği konusunda ayrıntılar gelmeye başladı. Yanardağ yeni transferler de yapacak ancak temelde halen görev yapan kurucu kadroyla devam edecek.

OPERASYONU DURDU ÖZBOLAT YÖNETTİ
Gazetenin patronu CHP milletvekili Durdu Özbolat belli bir üredir işleri kızına devretmiş, siyasi çalışmalarına daha fazla ağırlık vermişti. Ancak Ankara'dan ön seçime giren ama CHP delegelerinden umduğunu bulamayan Durdu Özbolat 29 Mart'tan sonra kızına bıraktığı işlerin başına geçti ve söz konusu operasyonu bizzat kendisi yönetti.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.