Çocukların kavgasına aileler karıştı, döner bıçaklar havada uçuştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Esenyurt'ta çocukların arasında çıkan kavgaya aileleri de dahil oldu. Gittikçe büyüyen kavgada aileler birbirine döner bıçak ve tabancayla saldırdı. İki taraf da sakinleşmeyince sokağa çok sayıda çevik kuvvet ve özel hareket polisi sevk edildi.

Esenyurt’ta çocukların kavgasına aileler dahil olunca ortalık savaş alanına döndü. Yaşanan kavgada taraflar birbirleri tabanca, döner bıçağı ve sopalarla saldırırken, 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Aileleri sakinleştirmek için ise sokağa çok sayıda çevik kuvvet ve özel hareket polisi sevk edildi.

ÇOCUKLARIN KAVGASINA AİLELER DE KARIŞTI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, 15.30 sıralarında Pınar Mahallesi’nde yaşandı. Sokakta oyun oynayan çocuklar arasında kavga çıktı. Çocukların ailelerinin de dahil olmasıyla yaşanan olay kısa sürede aileler arasında kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine tabanca, döner bıçağı ve sopalarla saldırdı. Kavgada iki kişinin döner bıçağı ile boyun bölgesinden, bir kişinin ise tabanca ile yaralandı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralıların kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği öğrenildi.

Çocukların kavgasına aileler karıştı, döner bıçaklar havada uçuştu

TARAFLAR SAKİNLEŞMEDİ

Yaşanan kavga sonrasında tarafların öfkesi son bulmazken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevik kuvvet polisleri ve özel hareket ekipleri sokağı abluka altına aldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...