Çorum'da korkunç olay! Abisini ve kuzenini pompalı tüfekle vurup firar etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çorum'da korkunç olay! Abisini ve kuzenini pompalı tüfekle vurup firar etti

GÜNDEM Haberleri

Çorum'da bir şahıs henüz belli olmayan bir nedenden dolayı abisini ve kuzenini pompalı tüfekle vurarak olay yerinden firar etti. Olayda bir otobüs durağı zarar gördü.

Çorum'da akşam vakti herkes panik dolu anlar yaşadı. Kale Mahallesi, Hamit Duran Caddesi'nde meydana geldi.  Ş.K. cadde üzerine gelerek abisi Hasan K. ve kuzeni Kemal G.'ye ateş ederek olay yerinden firar etti.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan açılan ateş sonucu cadde üzerindeki bir otobüs durağı zarar görürken olayı gerçekleştiren Ş.K. için yakalama çalışması başlatıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...