Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan’daki temasların ardından yurda döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan’daki temasların ardından yurda döndü

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi 10'uncu Zirvesi kapsamındaki temaslarının ardından İstanbul’a döndü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’dan yurda döndü. "TC-TUR" uçağıyla saat 19.00'da Atatürk Havalimanı'na gelen Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Valisi Davut Gül ve diğer ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve bazı yetkililer de yurda döndü.

ASTANA'DA TÜRK DEVLERİ ZİRVESİ 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı 10’uncu Zirvesi’ne katılmak üzere Kazakistan’ın başkenti Astana’ya gitti. ‘Türk Devri’ temasıyla Astana’da düzenlenen zirveye katılmak üzere Ankara’dan Kazakistan’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan zirvenin ardından Türkiye'ye dönmek üzere Nursultan Nazarbayev Uluslararası Havalimanı'na geçti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...