Cumhurbaşkanı Erdoğan, KIZILELMA ile poz verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KIZILELMA ile poz verdi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nde inceleme yaptı. Erdoğan, Bayraktar Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı ve Bayraktar TB3 SİHA önünde hatıra fotoğrafı çektirdi, sosyal medyada paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti.  Erdoğan, Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı ve Bayraktar TB3 SİHA önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1640017176886124546

Cumhurbaşkanı Erdoğan, buna ilişkin fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Erdoğan, paylaşımında Türk bayrağı emojisi de kullandı.

FOTOĞRAFTA TB3 SİHA DETAYI

Geçtiğimiz günlerde üretim hattında görüntülenen TB3 SİHA, Erdoğan'ın paylaştığı fotoğrafta arkalardan göz kırptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KIZILELMA ile poz verdi

KIZILELMA MİUS NEDİR?

Teknolojinin hızla gelişmesine paralel olarak her geçen gün daha hızlı değişen savunma doktrinlerinde, geleceğin hava muharebelerinin insansız muharip jetlerle gerçekleştirileceği öngörülmektedir. Bu kapsamda Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilme çalışmaları devam eden muharip insansız uçak sistemi Bayraktar Kızılelma (MİUS), geleceğin muharebe konseptine yön verecek.

Baykar tarafından geliştirilen ve dünyada oyunu değiştiren Bayraktar İHA/SİHA’ların tecrübesiyle yola çıkılarak geliştirme çalışmaları yürütülen muharip insansız uçak sistemi, geleceğin teknolojileriyle donatılarak hizmet edecek.

Agresif manevralarla hava-hava muharebesi icra edebilecek olan KIZILELMA, düşük radar kesitiyle güvenlik güçleri için güç çarpanı olacak. Kısa pistli gemilerden kalkış ve iniş kabiliyetine sahip olacak olan Bayraktar KIZILELMA (MİUS), gövde içinde taşıyacağı mühimmatları ile belirlenen hedeflere taarruz gerçekleştirebilecek.

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Osmanlı torunları 27 Mart 2023 05:57

Yakışır Sayın Cumhurbaşkanım. ALLAH cc, Devletimize Milletimize zeval vermesin.

Sonraki Haber Yükleniyor...