Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla değişiyor! İşte Koza Altın'ın yeni ismi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla değişiyor! İşte Koza Altın'ın yeni ismi
Fotoğraf Başlığı Cumhurbaskani Erdogan'in imzasiyla degisiyor! Iste Koza Altin'in yeni ismi

Akın İpek'in sahibi olduğu ve geçtiğimiz yıllarda Türkiye Varlık Fonu'na devredilen Koza Altın'ın adı değişiyor. Cumhurbaşkanı kararıyla KAP'a bildirilen açıklamada, şirket için belirlenen yeni isim de yer aldı. İşte detaylar.

Kaydet
a- | +A

FETÖ'den dolayı terör suçlaması nedeniyle gri kategoride aranan Akın İpek'in 24 Ocak 2017'de tüm mal varlığına el konulmuştu.

TÜRKİYE VARLIK FONU'NA DEVREDİLMİŞTİ

Bu gelişmenin ardından Koza Altın ve bünyesinde bulundurduğu 12 şirket de geçtiğimiz ağustos ayında Türkiye Varlık Fonu'na (TVF) devredilmişti. TVF'ye aktarılan Koza Altın İşletmeleri'nin adının Cumhurbaşkanlığı kararı ile değiştirileceği açıklandı. Koza Altın'ın adı "Türk Altın İşletmeleri AŞ" olarak değiştirilecek.

BAKMADAN GEÇME
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşecek! Saat verildi
HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşecek! Saat verildi

YENİ ADI "TÜRK ALTIN İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ" OLACAK

KAP'a bildirilen açıklamada, "Şirketimiz ticaret ünvanı olan Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi'nin, Sayın Cumhurbaşkanımızın kararı ile "Türk Altın İşletmeleri Anonim Şirketi" olarak değişmesine karar verilmiştir. İlgili Kamu Kurumları'nın izni ve yapılacak ilk genel kurulda ortakların onayı sonrası, Ticaret Sicil Gazetesi'nde tescil ve ilan edilecektir." denildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.