Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor: Dünyanın gözü Beştepe'de olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor: Dünyanın gözü Beştepe'de olacak

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı kabinesi yarın Beştepe'de toplanıyor. Kabine'nin ana gündem maddeleri arasında; İsveç'teki provokatif eylemler, ekonomi ve deprem bölgesindeki faaliyetler de yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı kabinesi iki haftalık aranın ardından Beştepe'de tekrar toplanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlik yapacağı zirvede iç ve dış politikadaki gelişmeler değerlendirilecek.

AVRUPA'DAKİ PROVAKATİF EYLEMLER

Kabine'de başta İsveç olmak üzere İskandinav ülkelerinin son dönemde Kur'an-ı Kerim'e yönelik yaptıkları çirkin saldırılar değerlendirilecek. 

Ayrıca İsveç'te, Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde terör örgütü tarafından yapılan provakasyona ilişkin atılacak adımlar değerlendirilecek.

PUTİN'İN ZİYARETİ GÜNDEMDE

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyareti de dış politakanın önemli başlıkları arasında yer alacak. Putin'in ziyaretine yönelik yapılacak hazırlıklar da toplantı gündeminde olacak.

Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki normalleşme süreci ve Güney Kafkasya'daki son gelişmeler de toplantının gündeminde yer alacak.

Karadeniz Tahıl Girişimi'nin hareketlendirilmesine yönelik çabalar da ele alınacak.

EKONOMİK GELİŞMELER

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin sıcak konu başlıkları arasında ekonomi ve terörle mücadeledeki son gelişmeler de yer alacak.

Asrın felaketi'nde yaşanan son gelişmeler ve yaraların sarılması için yapılan çalışmaların da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantının ardından basına açıklama yapması bekleniyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:Anadolu Ajansı

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...