AK Parti, Erdoğan'ı hedef alan provokasyonlara sert çıktı!... İsveç'te küstah provokasyon...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti, Erdoğan'ı hedef alan provokasyonlara sert çıktı!... İsveç'te küstah provokasyon...

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, İsveç'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokasyonları kınadı. Kılıç, hukuk devleti olduğunu iddia eden bir ülkenin, teröre karşı sert ve kararlı bir duruş sergilemesi gerektiğini vurguladı. İşte ayrıntılar...

İsveç'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokasyonlara tepkiler çığ gibi...

LGBT SEMBOLLERİ TAKARAK PROVOKASYON YAPTILAR

Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşları, dün katıldıkları LGBT festivalinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözde maketinin üzerine LGBT sembolleri takarak provokasyon yaptı. Terör örgütü PKK'yı simgeleyen paçavraların açıldığı yürüyüşe katılanlar ayrıca, slogan atarak İsveç'in NATO üyelik başvurusuna karşı çıktı ve Türkiye'nin şartlarının kabul edilmemesini istedi.

AK Parti, Erdoğan'ı hedef alan provokasyonlara sert çıktı!... İsveç'te küstah provokasyon...

İSVEÇ'E SERT TEPKİ: TERÖRLE MÜCADELE TAAHHÜTLERİNİ YERİNE GETİRİN

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, İsveç'e seslenerek "İsveç makamlarını terörle mücadele taahhütlerini yerine getirmeye çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan provokasyonu şiddetle kınadı.

Kılıç'ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle;

"İSVEÇ MAKAMLARININ BU ALÇAKÇA EYLEME GÖZ YUMMASINI ASLA KABUL ETMİYORUZ"

"İsveç makamlarının bu alçakça eyleme göz yuman tutumunu asla kabul etmiyoruz. Gerçek bir hukuk devletinde terör eylemlerine ve teröre destek veren faaliyetlere yer olmamalıdır. Hukuk devleti olduğunu iddia eden bir ülke, teröre karşı sert ve kararlı bir duruş sergilemelidir. İsveç makamlarını terörle mücadele taahhütlerini yerine getirmeye çağırıyoruz."

Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...