Cumhurbaşkanlığından yeni nesil Altay tankı paylaşımı: Hayırlı olsun

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanlığından yeni nesil Altay tankı paylaşımı: Hayırlı olsun

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücüne güç katacak yerli ve milli üretim Altay tankı, test süreciyle birlikte hizmete alınıyor. Cumhurbaşkanlığından gurur veren proje ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün test amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerine teslimini gerçekleştireceği yeni nesil Altay tankına ilişkin Cumhurbaşkanlığından paylaşım yapıldı.

"HAYIRLI OLSUN"

"Erdoğan Dijital Medya" hesabından yapılan paylaşımda, "Yeni nesil Altay tankı hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bugün yeni nesil Altay'ın test amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerine teslimini gerçekleştirecek." ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanlığından yeni nesil Altay tankı paylaşımı: Hayırlı olsun

YENİ NESİL ALTAY'DA ASELSAN TEKNOLOJİSİ

ASELSAN, ALTAY Seri Üretim Projesi çerçevesinde üretilen tanklara yönelik; Atış Kontrol Sistemi, Elektrikli Top ve Kule Takat Sistemi, Komuta Kontrol Muhabere ve Bilgi Sistemi, Sürücü Görüş Sistemi, Lazer Uyarı Sistemi, Uzaktan Komutalı Silah Sistemi, Muharebe Sahası Tanıma ve Tanıtma Sistemi, Yakın Mesafe Gözetleme Sistemi, AKKOR Aktif Koruma Sistemi ve gömülü eğitim simülatörü ile bu ürünlere yönelik kullanıcı-bakım eğitimlerinin verilmesine yönelik araçlar sağlıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...