Define avcıları İHA'ya yakalandı! Çok sayıda patlayıcı imha edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Define avcıları İHA'ya yakalandı! Çok sayıda patlayıcı imha edildi

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Son dakika haberleri: Aydın'da kaçak kazı yapan 9 kişi insansız hava aracı (İHA) ile tespit edildi. Ele geçirilen jeneratör, matkap, hiltiye el konuldu, ayrıca el yapımı 24 patlayıcı ise imha edildi.

Aydın'ın Didim ilçesinde kaçak kazı yaparken insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 9 kişi gözaltına alındı. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı İHA operatörü, Altınkum Mahallesi Yeşilkent mevkiinde şüpheli bir grubu fark edince durumu, İl Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.

Bunun üzerine belirtilen bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis, kaçak kazı yaptıkları belirlenen 9 kişiyi suçüstü yakaladı.

Bu kişilerden ele geçirilen jeneratör, matkap, hiltiye el konuldu, ayrıca el yapımı 24 patlayıcı ise imha edildi. Gözaltına alınan zanlılar, ifadelerinin alınması çin emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...