Dehşet verici olay: Cani adam, kız arkadaşının parmaklarını kesti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dehşet verici olay: Cani adam, kız arkadaşının parmaklarını kesti

GÜNDEM Haberleri

Bilecik'te aynı evde yaşayan cani bir adam evde bulduğu satırla kız arkadaşının 5 parmağını kesti. Kadının feryatları üzerine yetişen komşular polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri kopan parmakları muhafaza altına aldı. Zanlı olay sırasında evde bulunan babası ile kaçtı. Ekipler ise 1 saat sonra cani adamı ve babasını yakaladı.

Bilecik'te aynı evde yaşadığı 30 yaşındaki kadının parmakları satırla keserek olay yerinden kaçan zanlı, polisin tiziz çalışması sonrası 1 saat sonra yakalandı.

KADININ 5 PARMAĞINI KESTİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay dün Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Kayhan Sokak üzerinde bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre aynı evde yaşayan Afganistan uyruklu Naimi N. (26) ile Tacikistan uyruklu Feride R. (30) arasında tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüşünce Naimi N., evde bulunan satırı alarak kadının 5 parmağı kesti. Kadının feryatları üzerine olayı öğrenen komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kopan parmakları toplayıp muhafaza altına alırken, kadın Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Dehşet verici olay: Cani adam, kız arkadaşının parmaklarını kesti

SAKLANDIKLARI EVDE YAKALANDILAR

Olay sırasında evde bulunan babası Wahıd N. ile kaçan zanlı, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 saat sonra saklandıkları evde yakalandı. Başka bir ilde ikameti görülen ve Bilecik'te hiç bir kaydı olmayan şahısların kısa sürede yakalanması büyük takdir topladı.

Baba ve cani oğlu emniyetteki sorgusunun ardından Bilecik Adliyesi sevk edildi. Mahkemenin hala devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

GENÇ KADIN EL CERRAHİSİNE SEVK EDİLDİ

Genç kadın Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, sol el 3-4-5, sağ el 4-5 parmaklarda kesi mevcut olduğu 2 parmağının tam kesi nedeniyle el cerrahisi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...