Dehşete düşüren olay! 65 yaşındaki bakkal 14 yaşındaki çocuğu göğsünden defalarca bıçakladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dehşete düşüren olay! 65 yaşındaki bakkal 14 yaşındaki çocuğu göğsünden defalarca bıçakladı

GÜNDEM Haberleri

Afyonkarahisar’da dehşete düşüren bir olay meydana gelendi. Bıçaklı kavgada 65 yaşındaki bakkal, kendisine hakaret ve küfür ettiğini öne sürdüğü 14 yaşındaki çocuğu acımadan bıçakladı.

Afyonkarahisar’da yaşanan bıçaklı kavgada 65 yaşındaki bakkal, kendisine hakaret ve küfür ettiğini öne sürdüğü 14 yaşındaki çocuğu bıçaklayarak ağır yaraladı.

DEFALARCA BIÇAKLADI

İhlas Haber Ajansı'ndan alınan bilgilere göre; Olay, Sinanpaşa ilçesi Çobanözü köyünde meydana geldi. İddiaya göre, B.B. (14) isimli çocuk henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü bakkal dükkanı işleten S.K.’nın (65) yanına gitti. Burada ikili arasında çıkan tartışmada S.K., B.B.’yi göğsünden 3 bıçak darbesi ile yaraladı. Ağır yaralanan B.B., çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şahsın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olay sonrası bölgeye gelen jandarma ekipleri S.K.’yı olayda kullandığı bıçak ile gözaltına aldı. Şahsın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. S.K.’nın tartışma esnasında B.B.’nin kendisine hakaret ve küfür ettiğini öne sürdüğü kavganın da bu yüzden yaşandığını söylediği belirtildi. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...