Deprem malzemelerini stokladılar: Tam 5 tır 30 milyon TL değerinde

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Deprem malzemelerini stokladılar: Tam 5 tır 30 milyon TL değerinde

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 5 farklı depoda deprem malzemesi ele geçirildi. Toplam piyasa fiyatının 30 milyon liranın üzerinde olduğu ve 5 tır malzeme bulunduğu belirtildi.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 5 ayrı depoda 30 milyon liralık deprem malzemesi stokladığı öne sürülen 1 kişi tutuklandı.

Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Dörtyol İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 7 Eylül günü yapılan operasyon sonucunda Özerli Mahallesi'nde bir depoda 6 Şubat depreminde uluslararası yardım kuruluşları tarafından gönderilen bir tır dolusu malzeme ele geçirilmişti.

Deprem malzemelerini stokladılar: Tam 5 tır 30 milyon TL değerinde

Jandarma güçleri soruşturmayı derinleştirerek olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 44 yaşındaki C.Y. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Jandarma, şüphelinin tutuklanışından sonra araştırmaya devam edince, olayın detayları da yavaş yavaş aydınlanmaya başladı.

Aynı operasyon çerçevesinde Dörtyol'un Ocaklı ve Kışlalar mahallelerinde 1, Çaylı Mahallesi'nde 2 olmak üzere 4 ayrı depodaki malzemelere daha el konuldu.

Deprem malzemelerini stokladılar: Tam 5 tır 30 milyon TL değerinde

Özerli Mahallesi'nde ele geçirilen mallarla beraber diğer 4 depodaki deprem yardım malzemelerinin toplam piyasa fiyatının 30 milyon liranın üzerinde olduğu ve 5 tır malzeme bulunduğu kaydedildi. Güvenlik güçlerinin incelemesi devam ediyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Faruk duman 19 Eylül 2023 16:56

Allah bunu yapanları yerle yeksan etsin inşallah kimbilir daha kactane soyu bozuk kefere daha var zaten insanlar mağdur nasıl bir insan bunlar şeytan yapmaz bunların yaptığını hayvan bile demem hayvana hakaret olur en ağir cezayı verin kimlerse utanmaz arlanmazlar tühhh sizin insanlığınıza

Sonraki Haber Yükleniyor...