Deprem siyasetçi dinlemedi! Yakınları için enkaz başındalar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Deprem siyasetçi dinlemedi! Yakınları için enkaz başındalar

Gündem Haberleri

Türkiye'nin güneyini vuran depremde birçok siyasetçi ve yakını da enkaz altında kaldı. Hayatını kaybeden isimler arasında AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur yer alırken, birçok siyasetçi ise akrabalarını kaybetti.

HABER MERKEZİ ANKARA - 10 şehri vuran depremde binlerce vatandaşın yanı sıra, birçok siyasetçi ve yakını da enkaz altında kalarak vefat etti. AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş veailesinin cesetleri enkaz altından güçlükle çıkarılmıştı. AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın iki ağabeyi ve eşleri ile ablası, eniştesi ve yeğenleri depremin vurduğu Hatay’da enkaz altında kaldı. Bir ağabeyi enkazdan sağ olarak çıkarılan Yayman’ın ablasının ise cansız bedenine ulaşıldı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ve ailesi de hayatını kaybetti. AK Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar’ın ise cenazelerine ulaşılan yakınları toprağa verildi. AK Parti 24’üncü dönem Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç de enkaz altında kalarak vefat etti. Ayrıca AK Parti Hatay eski Milletvekili Orhan Karasayar depremde kardeşini kaybetti. Gaziantep’in Nurdağı ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ökkeş Kavak da depremde kardeşini kaybeden isimler arasında bulunuyor.

ESKİ BAKAN ERGİN’İN KARDEŞLERİ ENKAZ ALTINDA

Eski Adalet Bakanı, DEVA Partili Sadullah Ergin’in kardeşleri ve aileleri dâhil çok sayıda yakını Hatay’da enkaz altında bulunuyor. Ergin’in enkazdan çıkarılan bazı yakınları vefat etti. DEVA Partisi Adıyaman Tut İlçe Başkanı Mehmet Baykara ve 8 kişilik ailesinin tüm fertleri ile DEVA Partisi kurucularından Münevver Helün Fırat, Abdurrahman Bilgiç, Bekir Sıtkı Aslan ve Ahmet Faruk Ünsal’ın da çok sayıda yakını Adıyaman’da hayatını kaybetti.

İyi Parti’den de Malatya, Diyarbakır, Antakya, Elbistan’daki parti yöneticileri ve yakınları depremde vefat ettiler.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...