Dernek bürolarına paralel yapı operasyonu

Dernek bürolarına paralel yapı operasyonu
Başlık ResmiDernek bürolarina paralel yapi operasyonu

Manisa'da, Paralel Yapı'ya finansman desteği sağladıkları iddiasıyla 5 dernek bürosuna eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Kaydet
|
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yunus Emre ve Şehzadeler ilçelerinde, Manisa Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD), Aktif Eğitimciler Derneği, Milenyum Memurlar Derneği, Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Manisa Çalışanlar Derneğine ait 6 adrese operasyon gerçekleştirdi.

Çevik kuvvet ekipleri, dernek binalarının çevresinde güvenlik önlemi aldı. El konulan evrak ve bilgisayarlar incelemek üzere emniyete götürüldü.

Operasyonun, Paralel Yapı'ya yönelik soruşturma kapsamında düzenlendiği ve binalarında arama yapılan derneklerin örgüte finansman sağladıkları ileri sürüldü.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.