Dışişleri Bakanlığından Yunanistan'a vizesiz seyahat açıklaması: AB Komisyonu onayladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dışişleri Bakanlığından Yunanistan'a vizesiz seyahat açıklaması: AB Komisyonu onayladı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli, Yunan adalarına vizesiz seyahat çalışmasının AB Komisyonunca onayladığını duyurdu.

Dışişleri Bakanı Sözcüsü Öncü Keçeli, Yunan adalarına vizesiz seyahat çalışmasının Avrupa Birliği (AB) Komisyonunca onaylandığını açıkladı.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli yaptığı açıklamada, “Yunanistanlı yetkililer, Sayın Cumhurbaşkanımızın Atina’yı ziyaretleri sırasında, vatandaşlarımızın on Yunan adasına yapacakları turistik seyahatlerde kapıda tek girişli ve 7 gün geçerli vize uygulanmasına yönelik çalışmanın AB Komisyonunca onaylandığını ve konuya ilişkin bir yönetmeliğin hazırlanmakta olduğunu tarafımıza aktardılar.

Uygulamanın resmen bildirilmesini bekliyoruz. Bu konuda bir süredir çalışılıyordu. Uygulamaya dahil olacak adalarda, gümrük ve pasaport kontrolü gibi gerekli altyapının geliştirilerek vatandaşlarımızın adalara giriş ve çıkışlarda zorluklarla karşı karşıya kalmamaları amacıyla Yunan makamlarıyla görüşmelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...