Diyarbakır'da terör örgütü PKK/KCK operasyonu!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Diyarbakır'da terör örgütü PKK/KCK operasyonu!
Diyarbakır, Pkk/Kck, Operasyon, Haber

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Jandarma ekiplerince yapılan operasyon kapsamında terör örgütü PKK/KCK'lı oldukları tespit edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Lice İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü PKK/KCK mensuplarıyla ilişki içinde bulunan, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilenlerin yakalanması için çalışma başlattı.

EŞ ZAMANLI OPERASYONDA 5 GÖZALTI

Ekipler yürüttükleri çalışmalar sonucunda ilçedeki 5 adrese eş zamanlı düzenlediği operasyonda, örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen 5 şüpheliyi yakaladı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, ruhsatsız tabanca, şarjör, ruhsatsız av tüfeği, 643 kök Hint keneviri, 3 cep telefonu ve 3 sim kart ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...