Ege Denizi'nde nadir görülen hortum, İzmir'de paniğe neden oldu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında, sabah saatlerinde oluşan görüntüler vatandaşları oldukça korkuttu. Ege Denizi'nde nadir görülen bu hortumlar 8 taneydi ve aynı anda görüldüler. Hortum paniğe neden olurken hortumlar şans eseri karaya vurmadı ve o anlar anbean kameraya yansıdı.

Ege Denizi'nde nadir görülen bir olay yaşandı. Hortumlar vatandaşı hem şaşırttı hem de paniktletti. İzmir'de özellikle yarımada olarak bilinen Çeşme, Urla ve Karaburun ilçelerinin yanı sıra, kıyı ilçelerde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu.  Yağmurun yanı sıra Çeşme-Ovacık açıklarında denizde hortum meydana geldiği görüntülendi.

AYNI ANDA 8 HORTUM OLUŞTU

Aynı anda 8 ayrı hortumun oluştuğu kamera görüntülerine yansırken, hortumlar şans eseri karaya ulaşmadı. Ege Denizi'nde nadir görülen görüntü, vatandaşlarda panik uyandırdı.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...