Elektrikli araç ortalığı birbirine kattı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Elektrikli araçların yaygın olarak kullanıldığı Heybeliada'da bir kaza gerçekleşti. Yol kenarında bekleyen kadına hızla gelen elektrikli bir araç çarptı. Çarptıktan sonra hız kesmeden devam eden araç dükkanın içine girerek durabildi.

Heybeliada'da korkutan bir kaza yaşandı. Elektrikli aracıyla hızla seyreden bir sürücü yol kenarına bekleyen kadına çarptı. Aracın bir dükkana girerek durabildiği kazanın görüntüleri anbean kaydedildi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Elektrikli araçların sıklıkla kullanıldığı adalarda akıl almaz bir kaza yaşandı. Heybeliada'da kontrolünü kaybeden bir elektrikli araç sürücüsü, yolun kenarında bekleyen bir kadına hızla çarptı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

3 KİŞİ SON ANDA KURTULDU

Kaza geçtiğimiz günlerde Heybeliada'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Heybeliada’da güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde bir yolun kenarında duran bir kadına, elektrikli araç çarptı. Necivat Sokak'ta gerçekleşen olayda elektrikli aracın sürücüsü, kontrolünü kaybederek hızla ilerledi. Pet Shop önünde duran kadın yaralanırken, araç ise dükkanın içine girdi. Yolda yürüyen üç kişi ise kazadan kıl payı kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...