Emniyet Genel Müdürlüğü'nde yeni atamalar Resmi Gazete'de! İlk tebrik İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emniyet Genel Müdürlüğü'nde yeni atamalar Resmi Gazete'de! İlk tebrik İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan geldi

GÜNDEM Haberleri

Emniyet Genel Müdürlüğüne yeni atamalar yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğünde yeni görevlerine atanan personeli tebrik etti.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile; Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atamalar yapıldı. Karar ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılıklarına, Mahmut Çorumlu, Ömer Urhal, Selami Yıldız ve Caner Tayfur atanırken, 52 ile yeni Emniyet Müdürü atandı.

CUMHURİYET'İN İKİNCİ YÜZYILINA VURGU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğünde yeni görevlerine atanan personeli tebrik etti.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından atamalarla ilgili paylaşım yaptı.

Yerlikaya'nın yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensip ve takdirleriyle Emniyet Genel Müdürlüğümüzde atamaları gerçekleşen mesai arkadaşlarımı tebrik ediyor, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Cumhuriyet'imizin ikinci yüzyılına adım attığımız bu dönemde, ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İşte Ali Yerlikaya'nın paylaşımı;

Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...