Erdoğan - DEM heyeti görüşmesinde tarih belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEM Parti İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ı 28 Ekim'de kabul edecek.
DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, İmralı Heyeti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakın zamanda üçüncü defa görüşeceğini açıklamıştı.
28 EKİM'DE GÖRÜŞECEKLER
Erdoğan ve DEM Parti heyetinin üçüncü görüşmesinin 28 Ekim'de yapılacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Pervin Buldan ve Mithat Sancar bir araya gelecek.
ERDOĞAN-DEM GÖRÜŞMELERİ
Birinci görüşme 13 yıl aradan sonra ilk temas olarak tarihe geçmişti. 10 Nisan'da Van Milletvekili Pervin Buldan ve hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’den oluşan DEM Parti İmralı Heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı'nda bir araya gelmişti.
İkinci görüşme ise 7 Temmuz'da Cumhurbaşkanlığı'nda yapılmıştı. Heyette, TBMM Başkanvekili Pervin Buldan ve DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar yer almıştı. AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ile MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın da bulunduğu görüşme yaklaşık bir saat sürmüştü.